ТРАДИЦІЙНІ ЗМАГАННЯ З КРОСУ

Викладачі циклової комісії фізичного виховання Фахового коледжу Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім.Тараса Шевченка, не зраджуючи своїй спортивній традиції, організували і провели осінні змагання з легкоатлетичного кросу на першість Фахового коледжу серед навчальних груп. Сприятлива погода, хороший настрій, професійна організація та проведення змагань відобразилися у кількості учасників (68) та якості проведення заходу.

Програма змагань складалася з двох дистанцій: 1000м – юнаки та 500м – дівчата. Переможців кросу визначали окремо по спеціальності «Фізична культура» та по інших спеціальностях. Наполегливість і спритність у змаганнях дали такі результати: найшвидшими серед юнаків і дівчат за спеціальністю «Фізична культура» стали Михайло Коваль (41-Фк) і Вероніка Карпець (11-Фк), які показали найвищі результати; Руслан Ружило (31-Фк) і Єлизавета Кричковська (41-Фк), що вибороли другу позицію, та Максим Антонюк (11-Фк) і Вікторія Циганкова (41-Фк), які прибігли третіми. 

Місця переможців серед юнаків і дівчат з інших спеціальностей розподілися таким чином: Максим Прос (11-Ток), Юлія Євчин (11-Ток) піднялись на першу сходинку «кросового» п’єдесталу; Андрій Петрук (21-Ток), Олександра Похилінська (21-Ток) з невеликим відривом від них стали другими; Андрій Голуб (21-Ток)та Ірина Попова (11-Пк) зайняли почесне третє місце.

Судили «бігові баталії» головний суддя Василь Коханець і команда суддів, яка складалася з викладачів циклової комісії фізичного виховання. Асистував суддям секретар Юрій Яворський. Вони підвели підсумки, нагородили переможців грамотами та медалями з легкоатлетичного кросу та побажали всім зустрічей на мирних спортивних аренах і майданчиках нашого міста.

 

kros2

kros


Надрукувати