«КНЯЖІ СУРМИ» В АКАДЕМІЇ

До нашої КОГПА ім. Тараса Шевченка завітав творчий колектив Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв, лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів, духовий оркестр «Княжі сурми» (керівник Ігор Крисько).

До програми виступів увійшли твори зарубіжних і вітчизняних авторів: марш «Запорізька Січ» Данила Шітікова; Гімн України з подальшою хвилиною мовчання; «Герої не вмирають» Юрія Мельника на слова Григорія Семергія в редакції Володимира Градового та «Ой у лузі червона калина» Степана Чернецького – у виконанні солістів В’ячеслава Більчака й Олександра Воробйова; «Дай, Боже, миру Україні» Олександра Рожанського в інструментовці Михайла Віятика та «Край, мій рідний край» Миколи Мозгового у цій же інструментовці, із солістом Василем Панюсом; «Латиноамериканські настрої», «Зелений гай» Олександра Злотника в аранжуванні Олександра Іванова, фантазія на теми українських народних пісень «Українська крашанка» в інструментовці Михайла Віятика.

Ще три твори у супроводі оркестру виконав соліст Олександр Воробйов: українська народна пісня на вірші Леоніда Глібова «Стоїть гора високая» в оркестровці Михайла Віятика; «Серце моє там, де Україна» Володимира Коваленка на слова Василя Богачука (оркестровка Володимира Градового) і «Марш Нової Армії» в оркестровці Михайла Рябоконя на вірші Олеся Бабія  – у дуеті з В’ячеславом Більчаком.  

На завершення у виконанні наших гостей прозвучав старовинний марш «Симон Петлюра» заслуженого діяча культури України Михайла Віятика. Благодійні внески від концертної програми творчий колектив «Княжі сурми» передає на потреби ЗСУ, завдяки яким ми можемо жити, вчитися, працювати і долучатися до високого мистецтва музики.

orkestr


Надрукувати