Проєкт BOOST

photo 2024 05 07 10 23 36 

 

У рамках реалізації BOOST inUkraine-Erasmus+project науково-педагогічні працівники Академії здійснили навчальну поїздку в Akademia Nauk Stosowanych w Elblągu / University of Applied Sciencesin Elbl ąg, Польща. Українські партнери відвідали data-центру Гданську,побувалиу Лабораторії занурення в 3D-візуалізацію Гданського політехнічного університету та були вражені можливостями лабораторії у відображенні візуальної деталізації та реалізму простору. Взявши участь у майстер-класах Dorota Żarek та Jerzy Buriak, учасники ознайомились із методикою створення курсів на платформі Moodle Comenius за допомогою використання програм Latex та Geogebra, цифрових інструментів, вікторин. Разом із Robert Fidytek та Robert Turlej учасники-партнери з України практикували навички у роботі з локальним середовищем Moodle (XAMPP), встановленні Linux, бази даних, адмініструванні веб-сервера. На завершення робочого тижні партнери з України презентували та обговорювали SWOT-аналізи та стратегії діджиталізації ЗВО.
Українська команда була приємно вражена новітніми технологічними можливостями, отримала цінний інсайт та практичні поради щодо цифровізації навчальних закладів, обмінялася ідеями та досвідом щодо сучасного викладання за допомогою інструментів ІКТ та онлайн-платформам.

AlesiaGolovko, SvitlanaShytikova, NationalErasmus+ Office inUkraine& HERE team
#ErasmusPLus, #ErasmusUA, #BOOST

 

 photo 2024 05 08 16 28 32
 photo 2024 05 08 16 28 35
 photo 2024 05 08 16 28 36
 photo 2024 05 08 16 28 38
 photo 2024 05 08 16 28 40

 


Протягом 18-22 грудня у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбувся навчальний тренінг «Курс написання проектів» в рамках ERASMUS+ «Надання можливостей та організаційного успіху малим місцевим університетам в Україні». Учасники з 7 університетів-партнерів формували навички та вивчали методи ефективного проектування та реалізації проектів.
Деякі викладачі Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка взяли участь у Marketplace of ideas, обговорили перспективні ідеї проектів Erasmus+, визначили області, що перетинаються, об’єднали ідеї разом із міжнародним координатором BOOST Алесею Головко та сформували робочі групи. Учасники працювали над концепцією та методологією розробки проекту, управління проектом, забезпечення якості. Вони ознайомилися з поняттям бюджету, з чого складається та як підійти до нього в проекті, узагальнили ідеї. Викладачі відзначили, що курс виправдав їхні очікування.
National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team 
Svitlana Shytikova 
Alesia Golovko 
https://boost.mspu.edu.ua/
#BOOST #ErasmusPlus #ErasmusUA

 photo 2024 04 08 15 31 29
 photo 2024 04 08 15 31 33
 photo 2024 04 08 15 31 36
 photo 2024 04 08 15 31 39

27 листопада – 1 грудня партнери проекту BOOST зустрілися у Приморському університеті (м. Копер, Словенія). Упродовж 5 робочих днів візиту викладачі закладів вищої освіти України ефективно удосконалювали навички організації студентоцентрованого змішаного навчання та цифрових компетенцій. Партнери-університети зі Словенії, Естонії та України поділилися досвідом використання платформи Moodle. Завдяки плідній груповій роботі під час інформативних та захоплюючих лекцій словенських колег українські викладачі отримали нові знання щодо використання цифрових інструментів у викладанні, створення віртуального середовища та організації віртуальної мобільності студентів, розробки та вдосконалення курсів.
Реалізація двохрічного проекту 101083203 ВООST триває….
National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team, Svitlana Shytikova, Alesia Golovko
https://boost.mspu.edu.ua/
#BOOST #ErasmusPlus #ErasmusUA

 1
 2
 3

 

 

 

Реалізація проекту BOOST триває.
Триває реалізація двохрічного проекту 101083203 BOOST (Надання можливостей та організаційного успіху малим університетам в Україні) що фінансується програмою Європейського Союзу Еразмус+. В рамках реалізації цього проекту 31 науково-педагогічний працівник Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка проходить навчання за курсами:
1) International and Grant Office Duties in the EU Universities
2) Workshops on IT and Tech Support
3)Learner-centered methodologies and techniques
4) Digital learning tools and platforms.
Викладачами та тренерами цих курсів є науково-педагогічні працівники та спеціалісти (технічна підтримка та міжнародна діяльність) головного координатора проекту – Тартуського університету (м. Тарту, Естонія), а також партнерів – Приморського університету(м. Копер, Словенія), Академія прикладних наук в Ельблонгу (м. Ельблонг, Польща).
Навчання не обмежується лише роботою на платформі Moodle Тартуського університету та Zoom-конференціями, а й знайде свою практичну реалізацію в очній зустрічі 27 листопада-1 грудня в Приморському університеті (м. Копер, Словенія).

 1
 1
 1
 1
 1
 
 

Надрукувати